share every moment

Wat ga je iemand geven, toch maar weer bloemen of een douchegel? Waarom maak je het niet persoonlijk?! Geef dit jaar een gepersonaliseerd cadeau. Dit kan op verschillende manieren en op verschillende materialen. Wat dacht je van een houten kistje met een naam of een mooie print. Of ga je liever voor glas, een spiegel, ovenschaal, deegroller of een telefoonhoesje. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Vraag ons en jij heb straks het mooiste cadeau van dit jaar.

Graveren op hout

Bijna alles wat is gemaakt van hout is te graveren. Neem bijvoorbeeld een deegroller. Is je partner of moeder gek op bakken en wil je haar verrassen? Waarom zou je niet kiezen voor een persoonlijke deegroller en maak jouw cadeaupakket helemaal af!

Telefoonhoesjes

Niet alleen de achtergrond van je telefoonscherm kan je personaliseren, maar ook je hoesje. Laat met je hoesje bijvoorbeeld zien waar je vandaag komt, wat je favoriete vakantielandis of wat de plek is waar je jouw grote liefde hebt ontmoet.

Graveren opĀ leisteen

Leisteen is een gesteente met een mooie uitstraling. Door de mooie zwarte kleur en afwisselende laagjes en motieven is geen enkele steen hetzelfde. Ook op dit gesteente kun je jouw boodschap of design laten graveren.

speciaal &
gepersonaliseerde

goede
communicatie

verzenden naar
locatie naar wens

houden van
jouw product

Anderen bestelden

Maatwerk

Heb je zelf een object waar iets op wil laten graveren? Neem dan contact op en samen gaan we kijken naar de mogelijkheden.

algemene informatie

bestelproces levertijd

SHARE YOUR MOMENT | deel jouw momenten op je eigen manier